Reizen met kinderen is voor ouders heel leuk maar ook een hele opgave wat betreft alle bagage die mee moet. Daarnaast is het reizen voor kinderen vaak ook heel erg spannend. Helemaal wanneer je met het vliegtuig gaat. Hoe kun je de reis leuker maken voor kinderen? Een mooie kinderkoffer kan hier zeker aan bijdragen! 

kinderkoffers travelbags

kinderkoffer waar je op kunt zitten

Meerdere merken bieden het aan; een kinderkoffer waar je op kunt zitten en die ook nog eens een superleuke uitstraling hebben! Wij kwamen voornamelijk veel kinderkoffers tegen van Samsonite, een koffermerk waar we sowieso erg enthousiast over zijn. Deze kinderkoffers zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en prints. Hoe leuk? Deze kindercollectie van Samsonite is speciaal ontworpen om kids wat meer entertainment te geven tijdens de reis. Naast dat het er erg leuk uit ziet is het dus ook nog eens erg praktisch. Je kan je kinderen namelijk makkelijk meenemen op de koffer omdat ze erop kunnen zitten. Ook tijdens het wachten is het fijn dat kinderen even kunnen zitten. Ideaal dus! De koffers heten de Samsonite Dream Rider Suitcase. 

Vind je de koffers van Samsonite iets te prijzig en ben je op zoek naar een goedkoper alternatief? Dan zijn de kinderkoffers van Trunki eventueel een optie. Het idee en het formaat zijn namelijk hetzelfde alleen de kleuren en prints zijn anders dan van Samsonite. Deze koffers zijn onder andere verkrijgbaar via Bagageonline.nl.

Trunki

Ben je op zoek naar normale kinderkoffers, dus geen koffer waar je ze op mee kunt nemen en ze op kunnen zitten? Dan zijn bijvoorbeeld de Disney koffers ook erg leuk. Is dit niet helemaal wat je zoekt? Dan raden wij je aan om eens op Travelbags.nl of Bagageonline.nl te kijken omdat hun het grootste assortiment hebben én de beste prijzen! 

Disney koffer kopen

Over de schrijver

Anouk

Laat een reactie achter

+