Een koffer kopen bij de Action; een aanrader of niet?

Iedereen kent de winkel vast; de Action. Een winkel waar je veel spullen kunt kopen voor weinig. Maar is de kwaliteit van een koffer van Action ook goed? Dit verschilt natuurlijk per koffer maar over het algemeen komt de Action goed uit de test qua prijs/kwaliteit. Op zoek naar mooie, handige reiskoffer? Dan ben je bij de Action ook aan het goede adres! Er zijn ook mooie (print) koffers verkrijgbaar bij de Action. Zijn dit goede koffers? Toevallig hebben wij er zelf ook een van de Action dus vandaar deze blogpost.

Spilbergen koffer Action

Op dit moment heeft Action voornamelijk de Spilbergen koffer in haar assortiment. Een goede koffer voor een lage prijs. De uitstraling is goed en lijkt zelfs op hippe koffers zoals de SuitSuit koffer. Bekijk onze volledige Action koffer review voor meer informatie.

Koffermerk Line – Vergelijkbaar met Action

Kennen jullie het koffermerk Line? De kwaliteit van de koffers van de Action lijkt hier een beetje op. Het zijn prima kwaliteit koffers en ze zien er ook nog eens leuk uit, voor een leuke prijs! Ga je af en toe op vakantie? Dan kun je heel goed een koffer van de Action aanschaffen. Wij doen zelf al jaren met onze koffers en wij gaan meestal 1 keer per jaar op vakantie. Hiervoor werken deze koffers echt prima!

Samsonite of American Tourister

Ben je een echte reiziger en ga je meerdere malen per jaar op vakantie? Dan zou ik het wel aanraden om te kijken naar een iets luxere koffer, bijvoorbeeld een Samsonite of American Tourister koffer. Deze koffers zijn namelijk van een beter kwaliteit en worden allemaal getest hierop. Vaak zijn deze koffers ook in het bezit van een goed TSA slot, een wat luxere behuizing en wordt voorzien van een wat luxere inhoud met bijvoorbeeld meerdere compartimenten. Kortom; de koffers van de Action zijn prima voor af een toe reizen. Ga je vaker, koop dan een koffer van een iets bekender merk zoals Samsonite of American Tourister.

Bekijk de huidige aanbiedingen van Travelbags

> Bekijk op Travelbags

Over de schrijver

Anouk

Laat een reactie achter

+