Stokke Jetkids BedBox review

We zagen het al veel voorbij komen op Social media; de Stokke Jetkids BedBox. Het ziet eruit als een leuk koffertje waar kids erg blij van worden en uiteindelijk de papa en mama natuurlijk ook 😉 Ze kunnen op het koffertje zitten waardoor je ze gemakkelijk mee kunt nemen en vermaken op het vliegveld. Alleen dat klinkt al heel handig toch? Wij gingen op onderzoek uit of het echt zo’n makkelijk koffertje is als het lijkt. 

Jetkids Stokke Bedbox
Klik hier voor de actuele prijs

Wat is de Jetkids BedBox van Stokke precies?

De Jetkids BedBox van het merk Stokke is een rijdend kinderkoffertje met daarin ruimte om spulletjes op te bergen en er zit een klein oprolbaar matrasje in. Je kindje kan hiermee op het vliegveld zich prima vermaken en erop rondrijden én het is ideaal voor in het vliegtuig want je kunt namelijk de bovenkant van het koffertje afhalen, omdraaien, er weer op klikken en uiteindelijk kan je het matrasje hierover heen leggen zodat je kindje het als een heerlijk bedje kan gebruiken. Een multifunctioneel koffertje dus! Benieuwd hoe het precies werkt? Kijk dan even naar het bijgevoegde filmpje: 

Stokke Jetkids Bedbox Koffer kinderen
Klik op de koffer voor de actuele prijs.

De voor- en nadelen van de Jetkids BedBox 

We kwamen vaak tegen dat er qua ruimte weinig in het koffertje past. Het is natuurlijk al niet zo’n groot koffertje en er zit ook nog eens een matrasje is, laat staan dat je er dan nog veel spullen in kwijt kan. Dit kan als een nadeel gezien worden. Wanneer je een koffer ‘meesleept’ wil je er natuurlijk wel spullen in op kunnen bergen maar dit koffertje heeft natuurlijk wel meer dan alleen opbergruimte wat het met zich mee brengt. Het geeft je kindje veel plezier en vermaak op het vliegveld, hij of zij kan er zijn eigen spulletjes in kwijt (lees: een boekje, een knuffel, wat kleertjes, eventueel luiers en verschoonspullen… spullen die je normaal ook in je handbagage stopt dus eigenlijk) én het is ook nog eens een super handig bedje voor in het vliegtuig. 

Benieuwd wat er zo ongeveer in past qua spullen? Bekijk het volgende filmpje:

Even hieronder opgesomd wat volgens ons de voor- en nadelen zijn van de Jetkids BedBox: 

Voordelen: 

 • Een super handig rolkoffertje waar kids op kunnen zitten en rondrijden op het vliegveld
 • Kids kunnen hun eigen spulletjes erin opbergen en meenemen
 • Het is een ideaal bedje voor in het vliegtuig

Nadelen:

 • De Jetkids BedBox is redelijk prijzig
 • Je kan er niet zoveel spullen in kwijt dus je kan het niet rekenen als volwaardige bagage
 • Wanneer je wat meer gaat rondreizen (en dus al genoeg spullen mee moet nemen telkens) is het waarschijnlijk niet altijd even handig om elke keer ook nog dit koffertje mee te moeten nemen
Jetkids Stokke Bedbox
Klik hier voor de actuele prijs.

Vanaf welke leeftijd is de Jetkids Bedbox geschikt? 

Erg belangrijk om te weten is dat de Jetkids Bedbox geschikt is vanaf ongeveer de leeftijd van 2 jaar. Zij hebben namelijk een eigen stoel in het vliegtuig en ze moeten ook groot genoeg zijn om met hun voetjes bij de grond te kunnen wanneer ze op het koffertje zitten en willen rond rijden. 

De eigenschappen van de Jetkids Bedbox

 • Geschikt voor kids van 2 tot 7 jaar
 • Maakt van een vliegtuigstoel een comfortabel bedje om lekker te kunnen slapen tijdens de reis. Er wordt namelijk een wasbaar matrasje bijgeleverd. 
 • Er zit opbergruimte onder de deksel waar kids hun eigen spulletjes in kwijt kunnen
 • Ook te gebruiken als ride-on kinderkoffer voor extra vermaak op het vliegveld
 • Goedgekeurd door de meeste luchtvaartmaatschappijen
 • De voorwieltjes kunnen draaien en zijn voorzien van vering voor extra rijcomfort 
 • Het maximale draaggewicht is 35 kg
 • De inhoud van de koffer is 20 liter

Ben jij enthousiast geworden over de Jetkids Bedbox en wil je graag ook zo’n makkelijke koffer aanschaffen voor je kids? De rolkoffer is onder andere verkrijgbaar bij Babypark en is verkrijgbaar in zes kleuren: White, Black, Golden Olive, Pink Lemonade, Green Aurora en Blue Sky. Voor welke kies jij? 

Jetkids koffer kinderen
Klik op de koffer voor de actuele prijzen.
+