Ga je voor een langere tijd, bijvoorbeeld 2 weken, op vakantie? Dan heb je uiteraard een goede kwaliteit koffer nodig met een veilig TSA-slot erop. Maar welke koffer is nou de beste voor een vakantie van 2 weken? Je leest er meer over in dit artikel. 

Er zijn super veel verschillende koffers van verschillende koffermerken verkrijgbaar en daarbij zijn er veel afwegingen mogelijk. Je moet hierbij namelijk ook denken aan je budget. Er zijn genoeg grote koffers verkrijgbaar onder de 100 euro maar je kan ook meteen voor een betere kwaliteit koffer kiezen voor een duurdere prijs. Het ligt er natuurlijk ook aan of je van plan bent om veel vaker langer op vakantie te gaan of dat het een eenmalige actie is. Als je 2 weken op vakantie gaat is het wellicht ook handig om een grote koffer aan te schaffen, of wellicht een kofferset.

Kofferset
> Bekijk op Travelbags

Waar moet je zoal nog meer aan denken? Bijvoorbeeld of je een harde of zachte koffer wil. Een harde koffer is extra beschermend tegen (breekbare) items in je koffer én tegen diefstal. Een zachte koffer is weer makkelijker met inpakken omdat deze koffer iets meer mee rekt en je er dus meer in kwijt kan. Dit kan tevens ook weer een nadeel zijn omdat het dan mogelijk is dat je bagage te groot of te zwaar is tijdens het inchecken en je daarom bij moet betalen. Daarnaast is het makkelijker om deze koffer open te maken en daardoor dus gevoeliger voor bijvoorbeeld diefstal of andere zaken. Maak zelf goed de overwegingen om de beste keuze te maken, dat kan niemand anders voor je doen. 

Wij hebben zelf wel een aantal favorieten die we hieronder voor jullie zullen omschrijven. Wellicht hebben jullie hier wat aan! 

Samsonite S’Cure Spinner (’69, ’75, ’81)

Zoals jullie in andere blogartikelen van ons wel hebben kunnen lezen zijn wij een groot fan van het merk Samsonite. Een van onze favorieten is de S’Cure Spinner. Een zeer degelijke harde koffer die van alle gemakken is voorzien. Je kunt deze koffer in 3 formaten krijgen namelijk in ’69, ’75 en ’81. Let hierbij altijd goed op de formaten die je mee mag nemen van de vliegmaatschappij. Dit kan nogal eens verschillen namelijk. De koffer is verkrijgbaar in meerdere kleuren en is van zeer goede kwaliteit. Je betaalt er wat meer voor maar je hebt er ook echt voor een lange tijd wat aan. Bekijk de meest actuele prijs van de koffer op Travelbags.nl

Samsonite 2 weken vakantie
> Bekijk op Travelbags

American Tourister Soundbox Spinner (’55, ’67, ’77)

Deze koffer van American Tourister is ook een absolute favoriet van ons. Deze koffer is verkrijgbaar in de meest geweldige felle kleuren, wij houden ervan! Hiermee kan je lekker opvallen op het vliegveld én pik je je koffer er sneller tussenuit op de bagageband. Win-win! Deze American Tourister Soundbox Spinner koffers zijn een lust voor het oog en zijn van zeer goede kwaliteit. Ze zijn wel iets prijziger maar dan heb je ook wat. Hiermee kan je jaren vooruit! Bekijk de meest actuele prijs hier. 

American Tourister 2 weken vakantie
> Bekijk op Travelbags

CarryOn Skyhopper 4 Wiel Trolley (’55, ’68, ’78)

Ga je niet al te vaak op vakantie en wil je liever niet zoveel geld uitgeven voor een nieuwe koffer? Dan is deze CarryOn Skyhopper een goede koffer om aan te schaffen aangezien deze een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding heeft. Een mooie, degelijke koffer die van alle gemakken is voorzien. De koffer is verkrijgbaar in meerdere kleuren en maten. Bekijk de meest actuele prijs hier. 

Carry on 2 weken vakantie
> Bekijk op Travelbags

Zoals je hierboven wel ziet gaat onze voorkeur wel uit naar een harde koffer. Ben jij toch op zoek naar een zachte koffer van goede kwaliteit? Dan hebben we uiteraard door ook een goede tip voor. Een zeer populaire zachte koffer is namelijk de Samsonite Base Boost Spinner. Deze koffer is verkrijgbaar in verschillende groottes (’55, ’66 en ’78) en in verschillende kleuren. Deze koffer staat in de top 10 van best verkochte koffers bij Travelbags.nl

Samsonite base boost zachte koffer
> Bekijk op Travelbags

We hopen jullie hiermee voldoende te hebben geïnspireerd. Twijfel je nog of wil je toch graag meer informatie over één of meerdere van deze koffers? Neem dan eens een kijkje op Travelbags.nl. Hier kun je alle informatie vinden over de koffers met alle specificaties erbij. Ook kun je hier de rest van hun uitgebreide assortiment bekijken. Er is keuze genoeg! 

Over de schrijver

Anouk

Laat een reactie achter

+