Koffer met TSA-slot

Tegenwoordig is een TSA slot niet meer weg te denken bij een koffer maar waar dient een TSA-slot eigenlijk voor? TSA is de afkorting voor Transport Security Administration en is vooral bedoeld voor het reizen naar Amerika. Sinds de aanslag op 9 september is dit een extra veiligheidsinstantie die ingezet is door het bedrijf Homeland Security.

De TSA-agenten kunnen op deze manier extra gezag uitoefenen over de veiligheid van reizigers naar de Verenigde Staten. Wanneer bij de douane een verdachte koffer voorbij komt mogen ze deze openen om te controleren. De agenten hebben hiervoor een speciale TSA-sleutel dus ze maken je koffer niet kapot. Wanneer je geen TSA-slot hebt, breken ze je slot open en heb je daarna een kapotte koffer. Als je dus graag naar de Verenigde Staten reist is een TSA-slot op je koffer wel een echte must voor de zekerheid. Het is natuurlijk jammer dat je mooie, dure koffer na een reis kapot is. Welke koffers zijn goede koffers om aan te schaffen met een TSA-slot? We hebben er hieronder 2 voor je op een rij gezet:

1. Samsonite S’Cure Spinner 75 silver

Samsonite S'cure Spinner 75 silver

Prijs: Klik hier
> Bekijk op Travelbags

2. American Tourister Soundbox Spinner 77 Expandable bass black

America Tourister Soundbox spinner 77 expendable bass black

Prijs: Klik hier
> Bekijk op Travelbags

Uiteraard zijn er nog veel meer goede koffers verkrijgbaar maar dit zijn een aantal goede merken waar wij bekend mee zijn (inclusief een TSA slot) en waar wij goede reviews over hebben gekregen!

+