Koffer Action review

Ben je op zoek naar een goede kwaliteit koffer voor een lage prijs? Dan ben je bij de Action aan het juiste adres! Hier verkopen ze namelijk koffers van het merk Spilbergen; een merk met een zeer goede prijs- en kwaliteit verhouding. 

Spilbergen koffer action
> Bekijk op Travelbags

Koffers van de Action

Wanneer je niet al teveel op reis gaat is het logisch dat je niet meteen de duurste koffer gaat aanschaffen. Gelukkig zijn er goedkopere alternatieven, zoals de koffers bij de Action. Jaren geleden heb ik er al eens een handbagage koffer gekocht en deze gebruiken we nog steeds. Een koffer hoeft niet altijd duur te zijn om jarenlang mee te gaan. Nu we een gezinnetje zijn willen we graag een grote koffer erbij aanschaffen en daarom ben ik weer naar de action gegaan, aangezien de vorige ook zo goed is bevallen. Elk jaar zijn er weer nieuwe koffers, zowel handbagage als grote koffers, qua uitstraling verkrijgbaar bij de Action. Het oog wil ook wat hé 😉 Vaak zijn ze ook als sets verkrijgbaar, dus een handbagage koffer en gewone koffer in dezelfde kleur en uitstraling. Dit vinden we ook een enorm pluspunt! Naast dat ze er erg mooi uitzien zijn het ook erg stevige koffers. Ze kunnen tegen een stootje, wat niet geheel onbelangrijk is. Daarnaast zijn ze makkelijk om mee te nemen en voldoen ze ook nog eens aan alle eisen van de meeste vliegmaatschappijen. *Check hiervoor altijd even de actuele informatie hierover bij de desbetreffende vliegmaatschappij! 

Action koffer kopen: ja of nee? 

De koffers van de Action zijn wel zichtbaar in de webshop maar helaas niet online te bestellen. Hiervoor zou je toch echt naar de dichtsbijzijnde winkel moeten gaan om te kijken of ze daar nog verkrijgbaar zijn. De koffers van de Action zijn erg populair dus wees alert en zorg dat je er snel bij bent! Het is natuurlijk wel zo dat er niet altijd koffers verkrijgbaar zijn bij de Action of minder koffers gezien het seizoen. Hou hier dus rekening mee! De koffers van de action hebben een goede kwaliteit en zijn daarnaast ook nog eens betaalbaar. Ze voldoen vaak aan de wensen van reizigers en zijn daarom ook zo gewild. 

Spilbergen action koffer
> Bekijk op Travelbags

Welke koffers kun je kopen bij de Action? 

Er is niet een enorm aanbod qua koffers bij de Action maar toch kun je er wel drie verschillende soorten krijgen namelijk een handbagage trolley, een reistas en reiskoffer. 

Handbagage trolley

Een van de meest verkochte producten op het gebied van reisartikelen in de Action is de handbagage trolley. Het makkelijke formaat wat veel gebruikt wordt tijdens het reizen en de verschillende kleuren en patroontjes maakt het erg aantrekkelijk voor mensen om deze aan te schaffen. Vaak ligt de prijs van deze handbagage trolley rond de 20 euro wat natuurlijk erg voordelig is hiervoor. Hier krijg je normaal gesproken geen trolley voor bij een kofferwinkel namelijk! Dat maakt ook dat deze handbagage trolleys van de Action zo populair zijn. 

Reistas

Een reistas kenmerkt zich door de zachte buitenkant, waardoor er erg veel spullen in passen, de wieltjes en de trekstang. Eigenlijk is het een grote tas op wieltjes die je gemakkelijk mee kunt nemen wanneer het te zwaar wordt. Vaak zijn deze reistassen qua formaat lastiger om mee te nemen in het vliegtuig. Dit komt omdat je hier veel spullen in kwijt kunt en het qua formaat vaak niet overeenkomt met de formaten die een vliegtuigmaatschappij hanteert. Je kunt de reistas als gewone tas dragen maar je kunt ook de trekstang uittrekken wanneer het te zwaar wordt. 

Reiskoffer

Een grote koffer hebben ze ook bij de Action. Vaak ook in combinatie als set verkrijgbaar met een handbagage trolley. Hoe leuk is dat? De koffers kenmerken zich, net als bij de handbagage trolleys, door de leuke kleuren en patroontjes. Ze zijn stevig en handig in gebruik en dat alles voor een leuke prijs! 

Het merk Spilbergen

Wanneer je op zoek bent naar een Action koffer, dan ben je de naam Spilbergen vast ook al eens tegengekomen. Dit is namelijk de merknaam van de koffers bij de Action. De Spilbergen koffers zijn vernoemd naar grote steden en daar zijn ze ook aan te herkennen. Denk hierbij aan: Spilbergen trolley Beverly Hills, Spilbergen trolley Jamaica of Spilbergen trolley Hollywood. Ze zijn niet exclusief bij de Action te koop dus heb je geen action in de buurt? Je kunt de koffers van het merk Spilbergen ook kopen bij Bol.com 

Spilbergen koffer action
> Bekijk op Travelbags

Onze ervaring met de Action trolleys en koffers

Zoals je hierboven ook al even kort hebt gelezen zijn wij erg enthousiast over de koffers. We hebben nu zowel een handbagage trolley als een koffer van de Action en zijn er erg blij mee. Onze ervaring ermee is dat ze stevig zijn, praktisch en ze gaan lang mee. En dat voor een geweldige prijs! Wanneer er dan iets gebeurd met je trolley, tas of koffer, dan doet het je niet zo zeer. En ze doen het werk wat ze moeten doen dus dat is erg fijn. Ren jij al naar de dichtsbijzijnde Action winkel? 😉 Hopelijk zijn jullie net zo blij en enthousiast over de koffers als dat wij zijn!

+