Ben jij dol op reizen en ben je daarvoor op zoek naar een unieke koffer? Dan is een koffer met foto erop een goed en leuk idee om aan te schaffen! Zo ontstaat er nooit meer verwarring op de bagageband. Iets wat een reiziger het minst leuk vindt aan de vakantie wordt ineens een stuk leuker door een originele koffer op de bagageband te zien verschijnen. Een mooie foto van je gezin, je vriend of vriendin, je huisdier of bijvoorbeeld een foto van een vakantie waar je veel waarde aan hecht tovert meteen een lach op je gezicht in de bagagehal. Hoe leuk is dat? 

Princess fotokoffer personaliseren
> Bekijk op Travelbags

Wisten jullie dat er een mogelijkheid is om een koffer met foto te laten bedrukken? Zo herken jij altijd gemakkelijk je koffer op de bagageband! Dus geen stress meer dat je twijfelt welke koffer nou van jou is en of je misschien de verkeerde koffer van de bagageband afhaalt. Daarnaast wordt je helemaal blij van je unieke koffer wanneer deze de bagageband op rolt. Dit zorgt meteen voor een lach op je gezicht! 

> Bekijk op Travelbags

Een origineel cadeau: een koffer met foto

Ben je nog op zoek naar een origineel cadeau voor familie of vrienden die dol zijn op reizen? Dan is een koffer met foto een heel goed idee! Laat een leuke foto van jullie samen afdrukken op een koffer en hij of zij zal je nooit vergeten wanneer ze op reis zijn. Zo ben je er altijd een beetje bij! 

Waar kun je het beste een koffer met foto laten bedrukken? 

Tegenwoordig zie je het steeds vaker voorbij komen bij verschillende merken; koffers met een volledige foto erop. Bijvoorbeeld met een foto van je gezin, je vriend of vriendin, je huisdier of een andere leuke foto waar je veel waarde aan hecht. Wij hebben zelf ook onze koffers laten bedrukken bij YourSurprise en wij zijn erg tevreden over de service van deze website. YourSuprise is een website waar je persoonlijke items kunt bestellen voor jezelf of voor een ander als cadeau. Wij hebben ervoor gekozen om hier onze koffer te laten bedrukken. Ze hebben een super snelle service dus je hoeft niet lang te wachten op je unieke koffer of je originele cadeau. 

Lisanne fotokoffer personaliseren
> Bekijk op Travelbags

YourSurprise review

Wij hebben gekozen voor de Princess fotokoffer XXL bij YourSurprise en wij zijn erg blij met deze keuze. Het is een mooie grote koffer waar veel in past en uiteraard is het een plaatje om naar te kijken met zo’n mooie persoonlijke foto erop. Deze Princess XXL fotokoffer heeft 4 zwenkwielen met 360° draairichting voor meer reiscomfort, een cijferslot én elastische kruisbanden voor gemakkelijk en probleemloos inpakken. Daarnaast is het heel makkelijk om zelf een unieke koffer te ontwerpen bij YourSurprise. Je hoeft alleen maar je favoriete foto te uploaden in de editor of je kan zelfs meerdere foto’s uploaden voor een mooie foto collage, mocht je niet kunnen kiezen. Ook is het mogelijk om een tekst of logo toe te voegen. Perfect voor op zakenreis, een waanzinnige citytrip of een droomvakantie. De mogelijkheden zijn eindeloos! YourSurprise zorgt ervoor dat jouw creatie haarscherp en full colour wordt afgedrukt, om het daarna op jouw koffer te plaatsen of voor een cadeau voor iemand anders natuurlijk. Wij raden YourSuprise in ieder geval zeker aan! Snelle service en een mooie kwaliteit van je fotokoffer. Alles wat een tevreden klant wil! 🙂

> Bekijk op Travelbags

Over de schrijver

Anouk

Laat een reactie achter

+