SuitSuit koffer weer voor de dag gehaald

Eindelijk, het is weer zover! De zomervakantie zit eraan te komen en daarmee de zonnige dagen ook, heerlijk! Aankomend weekend ga ik heerlijk met een vriendin naar zee, weliswaar wel in Nederland, maar dat maakt niks uit. Het wordt erg mooi weer dus we moeten er maar gewoon van gaan genieten. Lekker de zomerkleding weer uit de kast halen (eindelijk!) en wat ik altijd nog één van de leukste dingen vindt van een (mini)vakantie is kijken wat ik allemaal mee ga nemen.

Het is maar een paar dagen, maar toch. Als vrouw zijnde wil je graag keuze hebben, toch?! Daarnaast weet je het in Nederland ook nooit en kan het weer zo omslaan dus je moet op alles voorbereid zijn 😉 Ik heb mijn SuitSuit-koffer (link) weer van zolder gehaald dus de reis kan beginnen! Deze koffer is trouwens écht een aanrader. Ik heb nu de trolley-versie maar wil eigenlijk ook wel graag een grotere variant. Ik ben ook echt superblij met de kleur Fab Seventies Antique White. Deze variant was een hele tijd uitverkocht overal maar hij is nu wel weer verkrijgbaar (bekijk ook onze SuitSuit koffer review).

In september hebben we twee weken vakantie en dan verwacht ik eigenlijk wel een grotere koffer nodig te hebben dus ik denk dat ik dezelfde versie en kleur nog in een grotere maat ga bestellen, dan heb ik mooi een setje 🙂 De trolley bevalt mij zo goed, niet alleen omdat hij zo mooi is maar ook omdat de indeling zo handig is. Er zitten 2 aparte vakken in en daarnaast ook nog allemaal kleine vakken/ritsvakken waardoor je alles heel mooi en overzichtelijk kan scheiden. En als ik ergens van hou is het overzicht!

Nog een enorm pluspunt van deze SuitSuit koffer vind ik de wieltjes en het TSA-slot. Super fijn in gebruik, je hebt het amper door dat je een koffer bij je hebt en je kunt hem dus ook extra beveiligen. Voor een vakantie in Nederland is dat niet nodig, maar wie weet als we ooit wat verder gaan reizen naar bijvoorbeeld Amerika kan dit wel heel erg handig zijn! Ik ga in ieder geval vast mijn kleding klaar hangen, de vakjes vast vullen met sieraden, make-up, ondergoed en niet te vergeten mijn badkleding. Helemaal zin om dit weekend richting zee te gaan, een heerlijk vakantiegevoel geeft dat en een extra plus punt is die mooie, handige SuitSuit-koffer natuurlijk 😉Hebben jullie al vakantieplannen?

Over de schrijver

Anouk

Laat een reactie achter

+