Merken

Zoals jullie vast wel weten zijn er ontzettend veel koffermerken in de wereld. Het is dus zeer begrijpelijk dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Dat is ook vast de reden waarom jij op deze pagina bent beland. Want wat zijn nu echt goede koffermerken en welke zijn het meest beste? Wij hebben hieronder een paar van onze favoriete merken geselecteerd, in verschillende prijsranges:

1. Samsonite

We beginnen als eerste met het meest bekende merk: Samsonite. Iedereen heeft vast wel eens van dit merk gehoord aangezien het al meer dan 100 jaar geleden is opgericht door Jesse Shwayden in 1910. Destijds is het merk opgezet onder de naam Shwayder Trunk Manufacturing Company en later werd dit Samsonite. Het is één van de meest bekende merken ter wereld. Het merk staat bekend om de goede kwaliteit en daarom liggen de prijzen van deze koffer ook wat hoger dan gemiddeld. De prijzen liggen ongeveer tussen de 100-150 euro, afhankelijk van het model en/of formaat maar je krijgt er wel echt kwaliteit voor terug. Ga je vaak op reis? Dan is een koffer kopen van Samsonite zeker een aanrader!

2. American Tourister

Ook deze naam heb je vast wel eens voorbij zien komen: American Tourister. Dit is namelijk het kleine broertje van Samsonite omdat de koffers door Samsonite worden geproduceerd. Wanneer je voor een American Tourister gaat heb je meestal een koffer voor een scherpe prijs én een uitstekende kwaliteit. Win-win dus! De prijzen liggen ongeveer tussen de 75-125 euro, iets voordeliger dan de echte Samsonite koffers dus. Wil je gewoon een goede koffer kopen en er niet al teveel geld aan uitgeven? Kies dan voor een American Tourister koffer en je kunt de komende tijd vooruit.

3. SuitSuit

SuitSuit, wie kent dit merk niet? Dit is één van de meest populaire koffermerken onder de modebloggers. Hou je van social media? Dan heb je deze koffer zeker weten voorbij zien komen. Het merk SuitSuit bestaat sinds 2008 en heeft zich ontwikkeld tot een vertrouwd merk, voornamelijk bij vrouwen. Inmiddels is het een wereldwijd succes onder de vrouwelijke reiziger. De koffers staan vooral bekend om het mooie, trendy design maar uiteraard zijn de koffers ook van zeer goede kwaliteit. Vrouwen willen het liefst elke seizoen een andere koffer, die voldoet aan de laatste trends, en daar speelt SuitSuit perfect op in. Zo bieden ze onder andere verschillende modieuze reisaccessoires aan. De prijzen voor deze koffers liggen ongeveer tussen de 100-200 euro en is qua prijsklasse vergelijkbaar met Samsonite. Ik heb een uitgebreide SuitSuit koffer review geschreven voor je.4. CarryOn

Reis je niet zo vaak maar wil je wel een koffer met een prima kwaliteit-prijsverhouding? Kies dan voor een CarryOn koffer. CarryOn is een Nederlands merk, dat bekend staat om hun oerdegelijke kwaliteit, maar de koffers worden gefabriceerd in China. Ze hebben echt nagedacht over het ontwerp. Hij is erg praktisch in gebruik en de koffer gaat lang mee. Ze bieden zowel harde koffers als nylon koffers aan in verschillende kleuren en maten. De prijzen van de koffers variëren tussen de 40 en 80 euro.

Koffer kopen

> Bekijk de koffers op Travelbags!

+