Koffer kopen bij Travelbags betrouwbaar?

Ben je op zoek naar een nieuwe koffer en benieuwd of Travelbags hier de juiste aanbieder voor is? Travelbags is een website die een groot aanbod koffers en andere reisartikelen online aanbied voor een scherpe prijs. Maar is deze website wel betrouwbaar? Lees daarom van te voren altijd even de Travelbags reviews door. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan! 

Ook is het verstandig om Travelbags Trusted Shops te raadplegen. Daar zie je bijna alleen maar positieve reviews.

Even kort over Travelbags

Travelbags is ontstaan in 2007 met als doel om mensen te voorzien van een ruim aanbod aan reisartikelen. Denk hierbij aan koffers, schooltassen of zakelijke tassen/koffers. De website heeft een enorm aanbod waardoor er voor iedereen wel wat bij zit in verschillende prijsklassen. Vind je het toch lastig om zoiets online uit te zoeken? Dan kun je ook altijd naar hun fysieke winkels in Zwolle, Hardenberg of Deventer gaan om daar gelijk de juiste keuze te maken. Je vindt bij Travelbags zoal reisartikelen van de merken Samsonite, American Tourister, Princess Traveller, SuitSuit, Eastpak, Nortvi, Kipling en nog veel meer bekende en populaire merken.Eigen ervaring

Uiteraard hebben wij zelf al meerdere keren koffers gekocht bij Travelbags en kunnen wij dus ook uit eigen ervaring hierover meepraten. Twee jaar geleden hebben wij bijvoorbeeld een SuitSuit handbagage koffer aangeschaft waar we nog steeds heel erg blij mee zijn. En toevallig hebben wij een paar weken geleden ook nog een handbagage koffer aangeschaft van het merk Princess Traveller, wat ook zeker een aanrader is. Wij hebben zelf dus zeker een goede ervaring met Travelbags. Er staan duidelijke omschrijvingen bij de koffers waardoor je nooit voor een verrassing komt te staan. Eigenlijk kun je online dus al bijna geen miskoop doen!

Bekijk de Princess Traveller koffers op Travelbags:

princess traveller

> Bekijk op Travelbags
+