Top 5 handbagage koffers

Naast een normale koffer is het ook erg handig om een goede handbagage koffer in je bezit te hebben. Voor een weekendje weg of een midweek is het handig om dit formaat koffer mee te kunnen nemen. Het fijne van een handbagage koffer is dat je deze altijd bij je hebt dus je hoeft deze niet af te geven bij een balie voor een vliegreis. Daarom is het van belang dat de handbagage koffer makkelijk in gebruik is én uiteraard aan de afmetingen van een handbagage koffer moet voldoen. Dit verschilt per vliegmaatschappij, let daar dus ook op!

Wat zijn nou de beste handbagage koffers? Na heel wat koffers en handbagage koffers verder hebben wij inmiddels wel een goede mening gevormd over welke handbagage koffers aan de meeste eisen voldoen. Naast dat we naar onze eigen ervaring kijken, luisteren we ook naar de ervaring van klanten. We kijken dus naar verschillende meningen. De prijs is uiteraard ook een belangrijk punt. Er zijn zoveel verschillende merken en soorten handbagage koffers. Je kunt kiezen voor een duur alternatief (denk aan een handbagage koffer van Rimowa) of je kunt kiezen voor een goedkoper alternatief (bijvoorbeeld CarryOn of koffers van het eigen merk van Travelbags).

Hieronder hebben we een top 5 voor jullie geselecteerd van goede, kwalitatieve handbagage koffers.

1. Samsonite S’Cure Spinner 55

Dat er een handbagage koffer van Samsonite op nummer 1 zou komen te staan, is vast geen verrassing voor jullie. Het merk Samsonite heeft de beste koffers maar ook de beste handbagage koffers. Deze vindt je overal op nummer 1 omdat dit merk bekend staat om de beste kwaliteit koffers. De Samsonite S’Cure Spinner 55 is een koffer van super kwaliteit en heeft daarnaast ook een super stoer design. De koffer is gemaakt van super sterk polypropyleen en door de 360 graden spinner wielen is deze koffer super wendbaar. Daarnaast heeft de koffer een veilig TSA-slot, wat voor veel reizigers een plus is. De koffer is verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren.

Samsonite S'cure Spinner 55

Specificaties handbagage koffer:
Afmetingen: 55 x 40 x 20 cm
Gewicht: 2,9 kg
Inhoud: 34 liter
Aantal wielen: 4
Koffersluiting: Vaste sluiting
Materiaal: Polypropyleen
IATA: Handbagage volgens de IATA norm

> Bekijk op Travelbags

2. Samsonite Spark SNG Upright 55

Op nummer 2 staat nog een handbagage koffer van Samsonite namelijk de Samsonite Spark SNG Upright 55. Deze koffer is nóg iets beter maar ook duurder. Dit kun je merken aan super kwaliteit en de vele extra’s die de handbagage koffer heeft. Eén van de extra’s is dat de koffer expendable is. Dat wil zeggen dat je de koffer door middel van een rits dikker kunt maken en je er dus ook meer in kwijt kunt. Het is wel belangrijk om per vliegmaatschappij te bekijken wat de afmetingen zijn, zodat je niet met een te goed gevulde koffer aan komt. Nog een ander voordeel van deze handbagage koffer is dat deze koffer lichter is dan de Samsonite S’Cure Spinner 55. De koffer is verkrijgbaar in meerdere kleuren.

Samsonite Spark SNG 55

Specificaties koffer:

Afmetingen: 55x40x20 cm
Gewicht: 2,3 kg
Inhoud: 48.5 liter
Aantal wielen: 2
Koffersluiting: Rits met TSA kabelslot
Materiaal: Polyester
IATA: Handbagage volgens de IATA norm

3. Samsonite Neopulse Spinner 55

En dan heb je op nummer 3 nog een handbagage koffer van Samsonite. Het blijkt nu wel dat dit toch wel één van de bekendste merken op koffergebied is. Dit is een handbagage koffer die nog nét weer iets duurder is en een nog betere kwaliteit heeft. Dus als je meer wilt betalen voor een goede handbagage koffer, dan ga je voor de Samsonite Neopulse Spinner 55. Ze noemen deze koffer ook wel de Bentley onder de handbagage koffers. Het kost wat, maar dan heb je ook wat. Zeker als je veel reist is deze handbagage koffer een echte aanrader! De koffer is heel sterk omdat de koffer van 100% makrolon polycarbonaat is gemaakt. Daarnaast is de koffer ultralicht, heeft het erg veel ruimte en het voldoet aan alle eisen die je je maar wensen kunt. Ook deze koffer is verkrijgbaar in meerdere kleuren.

Samsonite Neopulse Spinner 55

Specificaties koffer:

Afmetingen: 55 x 40 x 20 cm
Gewicht: 2,2 kg
Inhoud: 38 liter
Aantal wielen: 4
Koffersluiting: Ritssluiting met TSA cijferslot
Materiaal: Polycarbonaat
IATA: Handbagage volgens de IATA norm

4. Travelbags Premium 4 Wheel Trolley 55

Naast de toppers van Samsonite zijn er ook zeker meer goede, betaalbare handbagage koffers beschikbaar. Neem nou de koffers van het eigen merk van Travelbags. Deze koffers hebben een prima prijs-kwaliteitsverhouding. De koffer heeft een stoere uitstraling en is beschikbaar in de kleuren zwart en zilver. Het leuke aan deze koffer is dat het is voorzien van een ingebouwde USB-poort. Hiermee kun je tijdens je reis je telefoon, iPad of andere apparaten opladen. Hoe handig?! Daarnaast is de koffer voorzien van een geïntegreerd TS cijferslot en heeft het super handige spinner wielen. En kijk nou naar de prijs, die is helemaal interessant 🙂

Travelbags premium 4 wheel trolley

Specificaties koffer:

Afmetingen: 55 x 35 x 20 cm
Gewicht: 2,8 kg.
Inhoud: 35 liter
Aantal wielen: 4
Koffersluiting: Ritssluiting
Materiaal: Polypropyleen
IATA: Handbagage volgens de IATA norm

5. CarryOn Skyhopper 4 Wiel Trolley 55

Om nog even door te gaan in dezelfde prijscategorie hebben we gekozen voor een mooie handbagage koffer van CarryOn, een Nederlands merk met als specialiteit goedkope maar kwalitatief goede koffers maken. De CarryOn Skyhopper heeft een modern design en een top kwaliteit. Als je op zoek bent naar een goede koffer maar je budget is niet zo hoog, dan is deze handbagage koffer zeker een goede optie. Hij is super sterk en heeft ook 4 zeer handige spinner wielen waardoor het gemak in het vervoeren van de koffer veel makkelijker wordt. En wat nog een plus is van deze handbagage koffer is dat het een TSA-slot heeft.

Carryon Skyhopper 4 wiel trolley

Specificaties koffer:

Afmetingen: 55 x 35 x 20 cm
Gewicht: 2,5 kg
Inhoud: 32 liter
Aantal wielen: 4
Koffersluiting: Rits met cijferslot TSA
Materiaal: ABS

> Bekijk op Travelbags

Tot slot

Er zijn natuurlijk nog veel meer goede handbagage koffers maar dit artikel is gebaseerd uit eigen ervaring en de ervaring/reviews van klanten. We hebben vooral gekeken naar de prijs- kwaliteitsverhouding. Zoals hierboven eerder vermeld zijn er ook zeer goede koffers van Rimowa, die wat meer aan de prijs zijn maar je kunt bijvoorbeeld ook hele goede koffers krijgen van het merk American Tourister. En zo zijn er nog véél meer goede koffermerken maar als we een selectie moeten maken, dan kiezen we voor het bovenstaande rijtje. Heb jij een goede handbagage koffer die echt tussen bovenstaande top 5 moet komen te staan? Laat het ons dan weten via het contact formulier!

Handbagage koffer kopen

Wil je graag meer handbagage koffers bekijken voordat je een keuze maakt? Klik op onderstaande button om alle handbagage koffers te bekijken.

> Bekijk de koffers op Travelbags!

Laat een reactie achter

+