Samsonite Flux Spinner 68 Review

Kennen jullie het model Flux Spinner 68 van Samsonite al? Weer zo’n top koffer van het bekende koffermerk Samsonite. Deze koffer is super stevig en zoals de naam het al zegt heeft het vier zeer soepele ‘spinner’ wieltjes én een dubbele trekstang waardoor het gebruikersgemak wordt bevorderd. De koffer is zeer licht in gewicht en heeft een TSA-slot wat ervoor zorgt dat de koffer beter beschermd is tegen het openbreken ervan. Dit maakt o.a. het reizen naar de VS nét iets prettiger. Daarnaast heeft deze koffer nog een enorm pluspunt: de koffer is uit te breiden! Hoe? Door middel van de ritsen aan de zijkant kun je de koffer vergroten naar een inhoud van 95 liter waardoor je dus extra bagage kan meenemen! Wie wil dat nou niet? 🙂 Lees meer in deze uitgebreide review.

Samsonite Flux Spinner 68

Het is natuurlijk leuk dat een koffer er mooi uit ziet en makkelijk te vervoeren is maar het interieur van de koffer is minstens zo belangrijk, tenminste dat vind ik. Niks is zo vervelend dan op vakantie je koffer open doen en je hebt al je spullen door elkaar liggen. Je spullen georganiseerd in kunnen pakken is daarom wel een must voor mij. Het interieur van deze koffer heeft aan de ene kant een ritsvak, een tussenschot met rits in het midden en aan de andere kant gekruiste inpakriemen. Hierdoor kun je zeer overzichtelijk aan de ene kant je kleding inpakken en aan de andere kant wat losse spullen achter het ritsvak doen zodat dit niet verschuift en/of door elkaar gaat in je koffer tijdens het vervoeren ervan. In het tussenschot met rits kun je nog wat overige kleine spullen opbergen zoals bijvoorbeeld je paspoort, portemonnee, sieraden, o.i.d. Erg handig dus!

Deze mooie Samsonite Flux Spinner 68 koffer is verkrijgbaar in verschillende afmetingen dus je kunt je koffercollectie compleet maken met hetzelfde model alleen in een ander formaat (Samsonite Flux Spinner 75). Naast dat deze koffer een super stoer design heeft is de koffer in drie verschillende kleuren verkrijgbaar namelijk zwart, donkerblauw en rood.

Kenmerken:

– Goed combinatieslot met TSA-functie
– Goed geordend interieur met een tussenschot met rits en groot ritsvak
– Gekruiste inpakriemen
– Dubbele handvatten
– Dubbele trekstang (telescopisch)
– Vier multidirectionele dubbele wielen die 360 graden draaien
– Uitbreidbaar tot 95 liter inhoud
– Geschikt voor ongeveer twintig kilo bagage

Specificaties:

– Buitenafmetingen H 68 x B 47 x D 30
– Gewicht 3.5 kg
– Inhoud 85 ltr
– Materiaal Polypropyleen

Waarom zou ik deze koffer aanbevelen? Nou, ten eerste omdat deze koffer uitbreidbaar is. Ik ben en blijf toch een vrouw dus hoe meer kleren en/of schoenen ik mee kan nemen, hoe beter. 😉 Maar het kan ook erg praktisch zijn voor souvenirs die je mee wil nemen voor het thuisfront vanaf je vakantieoord. Dan kun je dus op de terugweg je koffer uitbreiden, ideaal! Een puntje: let wel op het gewicht dan want die blijft natuurlijk hetzelfde (tenzij je bij hebt geboekt). Verder kan ik niets anders zeggen dan dat dit gewoon een zeer degelijke en stijlvolle koffer is die door het materiaal polypropyleen jaren mee zou moeten gaan! De koffers zijn niet goedkoop maar daar krijg je heel wat voor terug.

Over de schrijver

Anouk

Laat een reactie achter

+