NORTVI Koffer Front Pocket Edition Review

Ik ben gek op het kijken van vlogs, voornamelijk van leuke, inspirerende mensen die ik volg op Instagram. Eerder werd ik door verschillende fashionbloggers geinfluenced voor een mooie SuitSuit koffer en nu keek ik eergisteren een vlog van Nina Warink, de vriendin van Kalvijn, waarin echt een pareltje van een koffer voorbij kwam. Eerlijk gezegd viel mijn oog het eerst op de handige extra functionaliteit van de koffer, namelijk dat er een laptopvak aan de voorkant zit. Dit heb ik echt nog nooit eerder gezien en daarom trok dit mijn interesse. Ik ben gelijk op onderzoek uitgegaan want ik zag dat er in de vlog een verpakking om de koffer zat met de letters NORTVI erop. Ik had er nog nooit eerder van gehoord dus ik had ook geen idee dat dit een koffermerk is. Hier kwam ik uiteraard snel genoeg achter via Google 😉 Even in het kort: Nortvi is een Nederlands koffermerk dat duurzame en zeer stijlvolle handbagage koffers maakt. Wauw, dat klinkt goed in de oren!

Nortvi Koffer

Nortvi = duurzaam

Je merkt dat de wereld van nu steeds meer bezig is met duurzaamheid en ik werk daar graag aan mee. De Nortvi handbagage koffers zijn gemaakt van hoogwaardige duurzame materialen zoals ultralicht, milieuvriendelijk polycarbonaat in combinatie met 100% gerecyclede PET-flessen. Met de koffers van Nortvi ga je dus stijlvol op reis mét een duurzame koffer! Via Google kwam ik als eerst bij Travelbags uit, waar een aantal van de Nortvi koffers verkrijgbaar zijn. In dit geval heb ik het over de NORTVI Front Pocket 39 L rainforest green. Groen is sowieso één van mijn lievelingskleuren dus dat mijn aandacht hier naar uit ging is geen verrassing. In principe heb ik geen nieuwe koffer nodig, ik heb een mooie SuitSuit handbagage koffer waar ik nog steeds erg blij mee ben, maar toch wil ik even research doen naar deze mooie koffer. Eigenlijk ben ik gewoon op zoek naar een smoes voor mezelf waarom ik deze koffer móet hebben. Ik kan het sowieso al op het laptopvakje gooien, want die heeft een standaard koffer natuurlijk nooit. Een echt pluspunt als je het mij vraagt en al één goede reden waarom ik deze Nortvi koffer moet hebben 🙂

Nortvi inside

Uniek design

De Nortvi Front Pocket Edition is een duurzame koffer met een uniek design. Zoals hierboven ook al aangegeven heb je tijdens het reizen altijd je laptop, tablet of reisdocumenten gemakkelijk bij de hand dankzij het speciaal ontworpen voorvak. Goed om te weten is dat het vak geschikt is voor een 15 inch laptop en het is waterbestendig (ook niet geheel onbelangrijk)! Wat me ook opviel bij Nina Warink in haar vlog is de mooie binnenkant van de koffer, echt een plaatje! Zij was er ook zo enthousiast over, net als ik. Waarschijnlijk denken er ook genoeg mensen: ‘wat maakt die binnenkant nou uit’, maar ik vind het wel belangrijk. Het is extra speciaal om een mooie koffer mee te nemen tijdens het reizen. De binnenkant is voorzien van een beige interieur met allemaal kleine logo’tjes van Nortvi met daarin twee grote vakken die zijn uitgerust met slimme packing compartments. Je kunt dus alles overzichtelijk inpakken en meenemen, zo fijn! Nog een leuk weetje: het interieur van de koffer is gemaakt van 100% gerecyclede PET-flessen en de buitenkant is gemaakt van milieuvriendelijk én extreem sterk polycarbonaat. Daarnaast voldoet deze koffer aan de IATA-norm wat betekend dat hij bij de meeste luchtvaartmaatschappijen mee aan boord mag als handbagage, maar check dit dus wel even van te voren!

Nortvi koffer achterkant

Juiste kwaliteit voor deze prijs

Wat mij ook gelijk opviel was de prijs. Voor deze prijs mag je zeker een extreem goede koffer verwachten, vind ik tenminste. De prijs van deze koffer is 229 euro, wat wel aan de hoge kant is maar dit komt denk ik voornamelijk door de duurzame middelen die gebruikt zijn bij het maken van deze koffer. Ik heb het niet echt nodig en toch blijf ik steeds aan deze mooie koffer denken. Misschien ook wel door deze (corona)tijd, doordat we weinig tot niet kunnen reizen en mijn verlangen naar reizen uitgaat. Ik heb deze koffer in ieder geval op mijn verlanglijstje voor Kerst gezet en een aantal goede hints gegeven thuis, dus wie weet krijg ik hem net als Nina Warink als cadeau onder de kerstboom. Dat zou nog eens een verrassing zijn! 😉 Ik vond het in ieder geval de moeite waard om deze koffer met jullie te delen. Ik denk namelijk dat meer mensen nog niet bekend zijn met het merk Nortvi dus zeker goed om dit even onder de aandacht te brengen bij jullie.

Kenmerken Nortvi koffer

  • Gemaakt van milieuvriendelijk en extreem sterk polycarbonaat
  • Uitgerust met fluisterwielen, dat wil zeggen dat je de koffer amper tot niet hoort
  • Het voorvak is waterbestendig en geschikt voor een laptop/tablet tot 15 inch
  • Het interieur is gemaakt van 100% gerecyclede PET-flessen en zeer geordend met extra opbergvakken
  • Geïntegreerd TSA-slot
  • Mag mee aan boord bij de meeste luchtvaartmaatschappijen als handbagage, check dit dus wel even van te voren!

Door mijn research kwam ik, zoals hierboven vermeld, op Travelbags terecht en ik zag daar dat ze ook hele mooie strapbanden bij deze koffers verkopen. Verkrijgbaar in 4 kleuren/stijlen: urban limited, monochrome sand, monochrome black en monochrome pink. Dit is dé perfecte accessoire voor iedere reisliefhebber en hiermee kun je je Nortvi koffer volledig personaliseren. Daar wordt toch iedereen vrolijk van?

Nortvi koffer met band

Ik ben erg benieuwd wat jullie van deze mooie Nortvi koffer vinden en of jullie net zo enthousiast zijn als mij! Laten jullie het hieronder even weten in een comment? 🙂

Over de schrijver

Anouk

Laat een reactie achter

+