Hoe stel je de koffer code van een Samsonite in?

Een veelgestelde vraag hoe je de koffer code van een Samsonite moet instellen maar wat ook een veelgestelde vraag is is waarom er geen sleutel bij het cijferslot zit. Wij geven je antwoord op al deze vragen en na het lezen van dit bericht kun jij heel makkelijk je koffer code instellen!

Heb je net een nieuwe Samsonite koffer gekocht? Dan zit er meestal wel een beschrijving bij van hoe je de koffer code moet instellen. Sommigen lenen de koffer of hebben een tweedehands koffer gekocht waarvoor het wel even handig is om het uit te leggen!

Samsonite koffer code vergeten

Stel de juiste code in

Het is eerst handig om een goede code voor jezelf in gedachten te nemen. Doe de clips van de rits uit het slot dus ontgrendel de koffer. Meestal zit er een gaatje ergens in het slot met daarin een heel klein knopje. Wanneer je dit knopje indrukt met bijvoorbeeld de punt van een pen kun je de code veranderen. Vul de juiste code in, laat het knopje weer los en je code is veranderd. Heel belangrijk; vergeet deze code niet! Het is helemaal niet moeilijk, je moet het gewoon even weten hoe het moet.

Zit er een sleutel bij het cijferslot

Dan nog een antwoord op de vraag; waarom zit er geen sleutel bij het cijferslot? Bij een koffer met een TSA slot is dat niet meer nodig. De douane kan dit slot namelijk gewoon open maken met een TSA sleutel. Heb je een ander slot op je koffer zitten? Deze koffer wordt bij controle gewoon open gebroken. Je kunt dus beter kiezen voor een koffer met TSA slot. Stel dat je ooit gecontroleerd wordt, dan wordt je koffer in ieder geval op een normale manier open gemaakt en niet kapot gebroken.

Samsonite koffer code vergeten

Ben je je Samsonite koffer code vergeten? Shit! Dit is niet heel slim maar het kan uiteraard gebeuren. Het beste wat je kan doen is de desbetreffende winkel bellen waar je de koffer destijds gekocht hebt. Meestal hebben ze wel een trucje waarmee je je koffer toch open kan maken. Lukt dit niet? Dan kunnen ze je vast helpen met bepaalde (nieuwe) onderdelen hiervoor zoals een nieuw slot. Heel belangrijk dus; schrijf je code ergens op een veilige plek op!

Samsonite koffer code vergeten
> Bekijk op Travelbags

Over de schrijver

Anouk

Laat een reactie achter

+