Skip to main content

Grote sterke koffers

Bij Kofferkopen hebben we een uitgebreide selectie van ruime en sterke grote koffers getest die perfect zijn voor reizigers die meer dan 20 kg bagage willen meenemen. Deze koffers bieden een flinke inhoud van ongeveer 85 liter en variëren in hoogte tussen de 75 en 87 cm. Merken zoals CarryOn, Samsonite en Travelite, bekend om hun kwaliteit, komen bij ons het beste uit de test van grote koffers.

Liever een harde of zachte grote koffer?

Of je nu de voorkeur geeft aan een harde of zachte grote koffer, wij hebben beide varianten getest. Harde koffers behouden hun vorm uitstekend en zijn vervaardigd uit sterke materialen, zoals het bijna onbreekbare polycarbonaat. Aan de andere kant bieden zachte grote koffers meer flexibiliteit en zijn ideaal om in een volle achterbak te passen, vaak gemaakt van stevig polyester dat goed meebeweegt met de vorm van de koffer. Dus zachte koffers zijn fijner wanneer je bijvoorbeeld vaak met de auto gaat. Harde koffers zijn fijner als je veel vliegt, dan krijgt je koffer het aardig te verduren.

Dit is onze top 3 grote harde koffers:

Dit is onze top 3 grote zachte koffers:

Grote koffers zijn ideaal voor langere vakanties, vooral voor reizen die langer dan drie weken duren of zelfs voor een wereldreis. Als je graag je complete garderobe meeneemt op vakantie of bagage voor meerdere personen moet vervoeren, is een grote koffer een onmisbare metgezel.

Belangrijk om te weten is dat het gebruik van grote koffers bij de meeste luchtvaartmaatschappijen extra kosten met zich meebrengt vanwege de vaak afwijkende afmetingen. Het is raadzaam om bij twijfel contact op te nemen met je luchtvaartmaatschappij, omdat de afmetingen van grote koffers vaak niet binnen de toegestane normen vallen. Vaak wordt hiervoor een rekensom gebruikt waarbij de lengte, breedte en diepte bij elkaar worden opgeteld.

Daarnaast kan je nog kijken naar extra’s, zoals modellen met een TSA-slot voor reizen naar de USA. Voor de avontuurlijke reiziger of wie waarde hecht aan duurzaamheid, hebben we ook een assortiment duurzame grote koffers, gemaakt van gerecyclede materialen zoals huishoudelijk afval of petflessen. Kies voor een duurzame grote koffer en draag bij aan een beter klimaat.

Leave a Reply

+